MAMA

Nu ska jag gå på bio
 
 
 
tjarrå

att lana(del rey)

Den här bilden är tagen i Mariestad vid en hamn. Aldrig har mitt öga någonsin skådat en sådan vacker solnedgång. Det kändes verkligen som att hela himmelen including God was there. Det var jävla vackert.
 
Längtar till den där sommaren som är fylld med skärgården och långa nätter på asfaltsgator på Södermalm. Längtar efter varma nätter och bara ben. Vill springa omkring i en sarong och bara leva, haha, okej nej, inte en sarong. Men i en klänning, eller en kjol som är alldeles för kort, men det är okej för det är varmt och natt och jag har bruna ben. Jag längtar mycket efter sommaren. Det känns som att man mår på sommaren, är ni med mig? Som jag pratade om i förra inägget "att må" På sommaren är verkligen allt felfritt, det ända som är jobbigt är när det blir sådär äckelpäckel varmt och man kvävs. Men de é de typ. Typ. 
Men bortsett från de där självklara som man alltid trånar efter längtar jag efter något mer. Något som leder till att sakna. Jag längtar efter någon jag saknar. Det är knäppt det där. 
 
 
 
 
Lana del rey är asbra
 
En kompis sa att det var okej att sakna, jättemycket.
 
 
godnatt fina själar