VIDEOINLÄGG

Idag fyller min älskade lilla pandy 20 år och det vill jag fira med ett videoinlägg.
Enjoy <3 
 
 

OK 2013 OK

OKEJ. Ja, okej jag fattar! Ja, jag fick panne och bytte tillbaka till min gamla design. Den andra var så jävla ful. Och det var inte ens så att den var fult kul. Utan bara sorgligt ful. Ni vet när folk har lagt hela sina själar på små headers och suttit i timmar för att klistra in sin bästa häst och en vacker bild på liljor som blåser i vinden. Ni vet sånna headers. Dom behöver absolut inte vara sorgliga, men ibland tycker jag att dom tenderar till att bli det. 
 
I vilket fall som helst så har jag ett craving som vi måste prata om. SOMMAREN

Alltså Sommaren, vaaa! Hörrni, vilken fantastisk jävla årstid vi har och göra med när vi snackar om sommaren. Om jag skulle säga dom första tre ord som dyker upp i mitt huvud när jag hör ordet sommaren skulle jag säga.
1.Glass
2.Sol
3.Grönt gräs
 
nä, jag skämtade. Alltså skämtade verkligen stort. Haha, det där kan jag ogilla lite med folk. Men folk som skulle beskriva en perfekt sommardag med " ETT VARM OCH SCHÖNT DOPP I VÅR LILLA INSCHJÖ UTE PÅ LANDSTÄLLET, EN GLASS I DEN STEEEEKHETA SOLEN OC VINDEN SOM SMEKER MIN KIND"
 
For real? come on. Själv skulle jag beskriva en perfekt sommardag i stil med " En helt okej varmt dag, inte sådär jävla råvarmt så man får panne right on när man vaknar. Så man tänker ""jaha? Vad ska jag ha på mig idag? Nä ingenting tydligen för det är FUCKING 32 GRADER UTE OCH JAG KOMMER KVÄVAS I ALLT  jag tar på mig"" En bra dag. Kanske drar ett bad, ja. Kanske drar en jarrah i solskenet. Sedan på kvällskvisten ska de brassas på ett riktigt jävla gott kött med bea och en öl i kvällsolen. Sällskapsspel och romantiska kyssar i solnedgången" 
Okej det där sista var kanske en myt. Det är inte så ofta som jag brukar spendera mina sommarkvällar med romantiska kyssar i solnedgången, när jag tänker efter så har det ju faktiskt aldrig hänt :)) 

Hela poängen är i alla fall att jag längtar verkligen efter sommaren. Längtar så hela min kropp skriker. 
Jag tänkte posta några av mina bästa sommarminnen genom tiderna. Rullade lite på facebook och hittade nostalgi så ja får rena råndimpen. 
 
1. Sommarminne 1. Spanien 2009 23:33 
Haha, anledning till varför jag skrev tid var för det stod på bilden. Tyckte det var extremt kul. Okej, nej men detta är ett av mina starkaste och kan hända bästa sommarminnen genom tiderna. Minnet då jag drack min första (och enda) läsk här i livet! Wow. Det var ett stort ögonblick. Det gjorde ont satan när bubblorna sprack i munnen på mig. Dom liksom smalt på tungan. Det var en cool känsla. Resan i sig var också ett väldigt bra minne. Tack Johanna för den resan. 
2. Sommar minne 2. Olivias 17(?)års dag. 
Alltså jag kommer inte ihåg om du fyllde 17 eller 18, men jag kommer ihåg att det var en av mina ABSOLUT roligaste tillställningar jag varit på. Vi var ute på Olivias kolonilott ute långt bort härifrån och firade. Och det var en sån jäddra lyckad kväll kommer jag ihåg. För alla var så jäkla peppiga och vi spelade ölspelet hela natten och helt plötsligt kom min gamla klasskamrat Ragnar från grundskolan dit.Det var liksom drömmen jag aldrig drömt. Haha, skämt åsido. Har inte drömt en sådan dröm. Bra kväll i alla fall. Bra jävla minne.
3.Sommarminne 3.  Dagen då jag och Agnes spelade ihop 899 kronor i Gamla Stan.
Det här är bland det absolut bästa jag gjort någonsin. Jag och min fina vän Agnes satt en dag i Gamla Stan och spelade musik i cirka fyra timmar. Och på dom skruttiga fjuttiga timmarna så Ett. Tjände vi nästan niohundra kronor. Två. Kom Ivar förbi och myste med oss. Tre. Träffade jag en gammal flamma. Fast det mötet var dock bara väldigt stelt. I alla fall ett av mina bästa sommarminnen någonsin. Tack för det Agnes.
4. Sommarminne 4. Emmabodafestivalen 2010.
Wow. Kan ni kolla på denna bild? Ta in vad som händer. Det går typ inte. Jag blir så extremt taggad och lockad av festival. Fastän jag har konstaterat så mycket på sistoende att jag är färdig med att leva dräggliv. På bilden från vänster ser vi Eleonor,Sara och Jag mitt i spelning. Jag tror det är Parken som spelar. Hela den här bilden är galen. jag älskar den. Jag minns att Eleonor ramlade ner på marken i folkmassan, och jag ramlade över henne och folk hjälptes åt att dra upp oss. Ingen brydde sig om mig, utan alla om stackars Elli som låg unders. Haha. Såklart. Det var fint. Ja jävlar va bra det var. btw tycker jag ni ska läsa SARASBLOGG den är jättekul.
5. Sommarminne 5. Orrö 2010.
Första sommarlovet i gymnasiet. Första sommaren med nya vänner tyckte vi skulle firas med dunder och brak. Från vänster, Linus,Jag,Ellinor och Stina tyckte det var värt att fira ute på Stinas landställe. Aldrig har jag älskat och uppskattat skärgården så mycket som när jag var där (eller jo, undantag när jag är på Saras landställe på Örsö. Där riktigt lever man med) Vi målade och badade och spelade gitarr och Linus fick sin första bränna vill jag nog påstå. Haha åh. Det var helt helt fantastiskt. Vill uppleva detta igen i sommar, TACK! 
 
Jag skulle kunna skriva minst 5 sommarminnen till. Men nu känner jag mig trött. Detta blogginlägg tycker jag faktiskt var värt en applåd. Tack som fan hörrni. Ha en fin kväll nu! 
 
love you 
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Dags bok. Eller dagbok. Eller bokdag. Eller kobgad.

En av de få grejen som jag faktiskt gör varje dag, förutom att äta och sova och äta lite mer är att skriva dagbok. 
Det är bland det allra bästa jag vet. Att få sätta sig på kvällskvisten och sätta på soundtracket till Anthony & The Johnsons och skriva av sig. Skriva om vad som faktiskt händer i ens lilla liv, det kära vänner. Det är något av det bästa jag vet. Känslan är så himla befriande. Okej jag vet att det låter astöntigt kanske. Men jag är faktiskt seriös. Det är helt sjukt bra. Jag skriver nästan varje dag, och ni må tro att det kommer bli fint att läsa någon vacker dag om tio år.
 
 
Status: Sjuk - Förkyld som sjukdomen hen själv.
Relationsstatus: Singel - Som singeln hen själv. 
Ork: Ingen - Som olusten hen själv.
Dagboksstatus: Nästan slut - Som slutet hen själv. 
 

even if i try

Dagens kost
 
En flaska råjuice
En tallrik spenat och fetaost paj
En kopp varmt vatten med ingefära,honung och citron
En skål med ballerina
En skål med singoalla
 
 
Sånt här gillar jag med att vara sjuk. Jag kan äta två fyllda skålar med kakor för det är så jävla gött och det är synd om mig för jag är sjuk liksom. Fattar ni hur gött de är????????? 
 

Jag skrattade så mycket när jag pratade i telefon igår med jessica så jag var tvungen att fotografera hur sjukt fult kult det var. Chech this out amigos! 
 
 
Hur sjukt kul är inte detta? åh. Blir helt glad av mina söta små näsborrevingar som fladdrar iväg i vindnen.
 
Ha en fortsatt trevlig dag.
 
KRAM 
 
M

NYTT

Jag gjorde en ny header och bytte tema här på bloggen.

Hiss eller diss? Haha, jag tror jag dissar. Och vaskar och traskar.

lol

Herrå

de e crazy

Precis som Paul Stanley sjunger i Crazy Crazy Nights så har jävligt många peps tagit lite av min soul. Eller inte tagit, men liksom försökt, ni vet när det känns som om varenda liten jävel som man träffar är en energitjyv som vill själa allt dom kan komma åt, Som kasper och jesper och jonathan från kamomillastad.
Han sjunger alltså "people try to take my soul away" eller något i den stilen. 
Och Paul baby, you where wrong boiiiii.
 
Alltså jag tror verkligen man måste bestämma sig för att vända om. Jag har vänt om nu, eller liksom allting har vänt nu. Jag har så stora planer på G att ingen av oss någonsin kan bärga oss. Jag skulle vilja kalla mig själv för en kändis. Men det går inte, det skulle vara en myt. Men jävlar vad kul. 
 
Jag ligger hemma i sjukdom och då är det sånt här som blir mitt tidsfördriv - Skriva skeva oklara och texter på min blogg om "hur livet har vänt men haha ni får inte veta för jag kan inte berätta för någon" 
 
ssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhh
 
 
vi hörs snart. peace

det behövde jag

Hallå ärade lilla fjoodieblogg. 
Nu ska jag skriva till er, det var längesen som jag faktiskt tog mig tid att skriva till er. Och det ber jag faktiskt om ursäkt för, för jag vet ju att ni är några stycken som läser mig bloggi och tycker den är ganska underhållande. 
Det är i alla fall vad ni säger till mig... 
 
Jag känner mig så supermegakaosstressad så det är helt galet. 
1. Jag jobbar. Jobbar som en dåre. Jobbar verkligen mycket. 
2. När jag inte jobbar hänger jag med mina kompisar. 
3. Fast jag är dålig på att hänga med ALLA. 
4. Jag är lite stressad för min bästis Eleonor har precis flyttat till Paris. Det är en ovan känsla att inte ha henne omkring. Det kan göra mig lite stressad.
5. Jag har ganska ont om pengar, det gör mig lite stressikussad.
6. Kan inte komma på en 6 för jag är så stressad.
 
 
 
Jag längtar tillbaka till thailand. Jag kom på att ni har ju inte fått se några bilder därifrån. 
Här får ni en liten bildibombi. boom
 
 
Ja alltså eftersom jag tappade min mobiltelefon i ett avlopp i thailand så kan jag inte lägga upp fler. Eftersom jag inte har fler..... :))))))))))))) men det är ok. Det gör inge. Jag är chill.
 
Nu skriker min hals. Och jag dör. Så godnatt hörrni. Hörs snart igen <3

jajaja

Jag med jag vet. JAG VET. Förlåt. Jag har inte skrivit.
 
Men jag har inte glömt er.
 
Har bara varit i Paris en sväng. Men nu är jag hemma och ligger i min säng. Mitt huvud att fått en däng. Jag ska faktiskt ta och tänka på en refräng. Och nu rimmade jag vilket ger poäng. Tjohäng.
 
Nä. Skoja vad fult. Jag är trött. har ont i kroppen. Skriver mera i morgon mina fina hjärtan.
 
GOD NATTI (patti)
 
<3